Kā rīkoties ja savas nospertās bildes pamani citā portālā?

janisb      Ja tev ir fotogrāfiju orģināli, un tās nav ielicis cilvēks, kas bildēja, tad vari rakstīt portāla administrācijai par autortiesību pārkāpumu un pieprasīt bildes izņemt.
Ja portālā ir noteikums, ka var likt tikai savas bildes (kā traukos), tad ar var sūdzēties portāla administrācijai, ja nelīdz, tad iesniegums policijā par autortiesību pārkāpumu.

av2      veel papeeti gribu.lv- kads veel buus salicis plikaas arii varbuut ;( Idiotu netruukst :(
Pavisam nesen ieraudziiju vienu savas bijussaas draudzens bildi tur. Un arii bijussaa neko nezinaaja par taadu profailu tur..
Karoccce, muusdienaas ir lloti jauzticaas , lai savas bildes kur publiskotu vispaar.

^esse^      spradzite1984 (2014-08-04 16:59) jautājuma autora komentārs Vecā_piepe: ar uzmanības trūkuma slimību es neslimoju
Atradusi kam taisnoties. Katrs vispirms pēc sevis spriež.
Kuri ir tie saiti,kur var nozagt profilbildi?

riks       foto savas nospertās bildes pamani citā portālā? nospēri bildes, ieliki savā profīlā un pamani tās citā portāla? vai tomēr Tavas nospēra? nezinu par portāliem, man no fotoblog.lv VZ nozaga - pēc bazāra bija ar mieru samaksāt standarta gonorāru, tak tas tāds, ka nerentējās braukt pakaļ.
Esse, saiti kuros var nozgt profila bildes ir praktiski visi, kuros IR profila bildes. ja ne citcadi, ar "print screen" reti kur kas pret "print screen" aizsargāts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu