Foto vertesana

Atveru oho un ko redzu* Kadreiz bija rubrika -- vinus meklee milicija* Nesaubos; ir labi cilveki* Bez apvainosanas* Bet bildes ir zem katras kritikas* Vai tiesam ta nobraucis tautas limenis; ka nav vairs paskritikas***

Aina_Ko  1 11 Jāliek foto no personas apliecinošā dokumenta, tur daudzi iskatās pēc tādiem, kurus meklē policija
Nesen fotogrāfējos ID kartei. No attāluma savas sliktā redzes dēļ, bilde likās normāla, bet kad tuvplānā ieraudzīju savu foto, tad nobijos.
2023-01-07 13:59

VECA_PIEPE  2 5 turpinot #13:56 ^

p.s. norāde: (*)- atkāpe citātā. Hera, uz maniem jautājumiem vari neatbildēt,...bet pajautā tos sev. Protams, ka gribētos cerēt, ka Tu atradīsi arī atbildes uz tiem. Veiksmi Tev!
2023-01-07 14:00

Ineta    1 Saprotu leļļu teātra jēgu, bet veci alfonsi nav topā arī Āfrikā. 2023-01-07 19:05

smooth      Ou!, tāda ņemšanās ap tēmu, ka kļuva interesanti.. Gluži vai jāiegriežas palūkot to sadaļu, kur pār-desmit gadu nav tuvumā būts? 2023-01-07 19:39

LaskovijMerzavec      Ejot. pa pēdām smooth , ielūkojas vērtēšanā.

Tagad 20 babuļi.... skaits gluži, kā Mis Universe un jūtams, ka aktivitāte notiek instagramā...
2023-01-07 19:56

Chris1986    5 Jā, nebiju iegājis tajā sadaļā jau gadus desmit. Kas pārsteidz - ka tikai 91 bilde vērtēšanā! Kādreiz tak bija simtiem un tūkstošiem. Viss iet uz galu
Neatradu bildes ar nospeķotām un atlupušām tapetēm un samestiem drēbju murskuļiem fonā. Kāpēc cilvēki liek tur savas bildes - nu, laikam, tak cer iegūt kādas pozitīvas emocijas no citu vērējumiem
2023-01-07 21:20

FritaA      13:56> Piep, Hērai ir smukas bildes un viņa labi tajās izskatās viņas gados,kuri man vēl nav,bet....ja tik ļoti gribēji paust savu neizprašanu PA,tad ar nolūku,lai viņu pazemotu un pati bez savas bildes paspīdētu citu acīs,jeb kas TEV KREMT?Varēji rakstīt viņai privāti,vai ne?
Tie vērtētāji,konkrēti viens rūgumpods(neminēšu vārdā)publiski noniecina lielu daļu oho sievietes,jo laikam e-ntās x ticis atraidīts.Nez,varbūt cita"šķietama "sāpe.:))

Tātad,Tu iestājies par to,ka par vērtējamo bildi var paust jebko,un autorei tas pazemībā jāsagremo? Tiešām? Jeb tomēr,katrs var sevi aizstāvēt,kā prot,bez Tavas atļaujas!?
2023-01-07 21:58

VECA_PIEPE  1 4 uz to #21:58

Frita, ja Herai ir smuks deguntiņš, tas nebūt nenozīmē to,
ka Ohujiņa publikai ir PIENĀKUMS, viņas atrādīto *miglu bildi* sadaļā FV novērtēt
10niekā kā @izcila vai laba fotogrāfija@.
________________________________
Piepja atbilde Tev uz šo:
"...gribēji paust savu neizprašanu PA,tad ar nolūku,lai viņu pazemotu un..."(c.)

1.Nekādu neizpratni #13:56 Piepis nav paudis- Heras komentu izlasot, viņas sāpe ir kā uz delnas izklāta.
2. Lai izteiktu savu viedokli par konkrētu tēmu, kas publiskā sadaļā
PA (lasīt: "Pieredzes Apmaiņa"!!!), tiek piedāvāta oHo.lv portāla lietotājiem kā virtuāli publiska diskusija,...diskusijas dalībniekam,
nebūt nav *jāpiemeslo-"Varēji rakstīt viņai privāti,..."(c.)*
personiski nepazīstama oponenta PK (lasīt: portāla oHo.lv lietotāja Pasta Kaste). Šāds izpausmes veids arī virtuālā vidē, tiek uzskatīts kā uzbāzīga nepieklājība.
3. Viedokļu apmaiņa starp oponentiem virtuāli publiskā diskusijā, nebūt nenozīmē to, ka viens no oponentiem ir izmantojis
"...nolūku, lai viņu (lasīt:otru oponentu/atkāpe citātā/) pazemotu..."(c.).

^Oponentam, kurš jūtas emocionālā diskomfortā, publiskā diskusijā pārāk personiski uztverdams ik katra diskusijas dalībnieka izteiktu viedokli,...es ieteiktu pacensties tikt skaidrībā pašam ar savu personiski emocionālo diskomforta nastu, ne uzlikt par atbildību šo personisko problēmu atrisināt citiem publiskās diskusijas dalībniekiem!
Starp citu, mans ieteikums nenāktu par sliktu arī Tev.
Un tici, ka publiski diskutēt var iemācīties,...to tikai vajag gribēt izdarīt. Lai Tev izdodas!

Frita, bet par šo: "...un pati bez savas bildes paspīdētu citu acīs..."(c.),
es izteikšos turpinājumā, iespējams, ka to izdarīšu pāris stundas vēlāk.
2023-01-08 15:16

rokons  1 1 Pag, VP! Visu cieņu tavām domām, bet neizlasīju, ka Hera grib rausties popularitātes Olimpā.
Ja pareizi sapratu, viņas mērķis ir nepazust starp 1000+ reģistrētajiem dalībniekiem.
Olimpiskais princips - nav svarīgi uzvarēt, svarīgi ir piedalīties.
Un tēma vispār ir par vērtējamo bilžu kvalitāti, kur daudzas patiesi pelna nopietnu kritiku par paviršību.
Mūsdienu vienkāršība kā tik pie bildes, kā arī mobiļuku foto iespēju nepārzināšana noved pie bildes, kā informācijas avota, degradācijas
2023-01-08 20:12

LaskovijMerzavec  2 1 "Mūsdienu vienkāršība kā tik pie bildes, kā arī mobiļuku foto iespēju nepārzināšana noved pie bildes, kā informācijas avota, degradācijas"

- savā laikā, kas varēja pasūtija portretus pie Mikelandželo, da Vinči utt, bet kas nevarēja, tiem tika "galma" mākslinieki, kuri ar darbu augstvērtīgumu, otas pārvaldīšanu un radošumu nu nekādi neizcēlās.
2023-01-08 20:27

Ineta  2 1 Diez vai kāds vēl oho izmanto iepazīšanās nolūkā. Jo šeit ir spēle bez noteikumiem komplektā ar blatu būšanu. Feiku profilu iespējamība. Dažreiz domāju , ka vietne tika ne vien izmantota, bet radīta, lai tālajā 2005 man iznestu smadzenes .
Nu kurš vairs šodien uzticēs savu īsto foto vietnei, kura sevi tā diskreditējusi ar feikiem.
2023-01-09 00:40

Partikula    1 Gribu-lieku, gribu-nelieku, tā teikt, kā gribu tā atpūšos. 2023-01-09 16:54

lapsene58    2 Mazliet jau jāpadomā ir kādu foto liekam, lai vismaz būtu visa galva uz pleciem, lai fonā neredzētu netīras durvju stenderes, nemētātos novalkātas čības pa grīdu. Ja jau liek vērtēšanā tad, lai būtu ko vērtēt. Vērtēšana notiek arī pēc draugu un ne draugu principa, nepatīku es te kādai, atskries un saliks vērtējumu ne to patīkamāko no visiem saviem profiliem. Tas viss ir tikai teātris! 2023-01-09 23:04

FritaA      #15:16 izpausmes veids virtuālajā vidē,uzrakstot privāti, tiek uzskatīts kā uzbāzīga nepieklājiba?!:)))Šis ir ze best!:)))
Pēc Tevis paustā jāsaprot,ka Oho portāls savu būtību,kā iepazīšanās portāls sevi neattaisno,un ir pārdēvējams par sarunu un diskusiju portālu, vai tā?
Uzskaitīji pa punktiem,kā reģistrējoties, ķeksīši noteikumos jāatzīmē un visiem puslīdz skaidra šejienes kopaina,bet katrs 2 personāžs reģistrācijas noteikumus pārkāpj.
Tev oponēšu par bildēm vērtēšanā un arī profilos. Pacierē un paskaties, kādās kvalitātēs un ar kādu faunas pārstāvju bildēm te vairums atrodas? Nu sorry, nopietni? Zirgi,suņi,vilki,lapsas,mērkaķi,spēkratu un aliexpress kreklu prezentētāji:)

Ja un vēl..diskusijas,viedokļi...zini kā,ir personāži,kas sevis pausto spēj iznest adekvāti un pamatoti,un tos forši lasīt,jo var saskatīt līdzības jeb apskaust izteiksmes formātu,bet ir viedokļi,ja tos var saukt par viedokļiem,kas ir žultaini, spazmējoši un nožēlojami.

P.s. protams,ka publiski diskutēt var iemācīties:)Un gribēšanai un laikam jāpietiek!Vai man to tagad vajag? Varbūt, kad būšu Tavos gados un būs vairāk laika izklaidēt publiku:)
2023-01-09 23:11

VECA_PIEPE      uz to #23:11
1) "Pēc Tevis paustā jāsaprot,..."(c.)

Mandomāt, lai saprastu to, ko oponents diskusijā ir gribējis pateikt,...pirms tam, būtu vēlams iemācīties lasīt. Frita, Tu mani atvaino, bet man rodas priekštats, ka lasīt Tu neesi iemācījusies, ko pilnībā apliecina Tevis izteiktais apgalvojums, ka Piepis nez´ kur un nez´ kad ko tādu būtu sacījis, kā:
"Oho portāls savu būtību, kā iepazīšanās portāls sevi neattaisno,..."(c.).
Nu OK, pieņemsim to par patiesību, ka Piepis vairs nav nekāda jaunuve,
bet, lai arī cik veca viņa nebūtu, ar atmiņu Piepim viss ir čikeniekā,...pagaidām. Bet, ja es esmu pārvērtējusi sava prāta spējas,...nu tad esi tik laipna un atsvaidzini Piepim atmiņu!

Un, ja Tu neesi spējīga Piepim atmiņu atsvaidzināt, tad nedzejo te pasakas, bet mēģini lasīt #15:16 pa otri lāgi. Nesteidzies. Ja Tev nesanāks lasīšana arī pa otri lāgi, tad lasi vairākas reizes,...Tu to vari darīt arī ļoti lēni, neviens takš no pakaļas ar pātagu Tevi nedzīs!

"Ja liekās, tad var arī sasisties!"
^ letiņiem populārs sakāmais manas omītes jaunībā.:D

2) "...bet ir viedokļi, ja tos var saukt par viedokļiem, kas ir žultaini, spazmējoši un nožēlojami."(c.)

Frita, zinies, es netaisos un man nav ne mazākās vēlmes uzņemties atbildību par ^ šiem viedokļiem. Man pašai savējo viedokļu ir pietiekamā daudzumā sarakstīti un gandrīz visās Ohujiņa publiskajās sadaļās.

p.s. Ak jā,...Frita, Piepis savas DG pēdējo ierakstu ir veltījis speciāli Tev!
2023-01-10 02:37

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu