Erotiskie foto

Bieži vien cilvēki pārprot apzīmējumu - erotiskā bilde, kā jūs to uztverat? Kādas bildes var saukt par erotiskām un kādas pie tādām nemaz neattiecās?

bruce (2015-06-10 18:14)      velti Tu jautā. :) objektīvu atbildi nesaņemt, jo oHo ir vieta kur satiekas žult-slimnieki- puritāņi, CCCP pilsoņi, kas seksu nezin, neatzīst un šī tēma ir tabu! :)

estepat (2015-06-10 20:58)  1 2 :)- Tik daudzi, līdz smieklu asarām aizkustinoši vīrieša dupša foto, bet ohoisti nedod cerību sastapt to vienīgo iekāres priekā pulsējošo, piebriedušo, asiņu pilno locekli, kurš spēj dziļi izvērtēt visu šī dupša glāsmaino siltumu un tilpumu...- žēl, salta oho publika, salta... - pieķeru sevi pie domas par eriģējušo kailo tiešām ģenitālo fotogrāfu un par atziņu, ka ja daba nebūtu izdomājusi arī pi-dariem orgasmu- tak nodrāztos līdz nāvei...;)

bitite27 (2015-06-10 23:05)      Tā jau ir-visiem labs nebūsi-vienam patīk plikumi,citam nemaz.Par gaumi nestrīdas-par gaumi izkaujas un.

DanaL (2015-06-11 00:03)  1 1 Lai jau vairums rakstītāju šķaida putas uz lūpām attiecībā uz manu gaumi, bet teikšu kā ir - apskatīju un izbaudīju.

Es nesaprotu, kas notiek ar šo publiku. Kāpēc kails sievietes ķermenis - tas ir labi, gaumīgii un skaisti, bet kails vīrietis - .... nu visa šī puritāniski liekulīgā zākāšanās.

Atbilde uz jautājumu manā izpratnē - erotisks foto raisa erotiskas sajūtas, fantāzijas. Tomēr jājūt to smalko robežu, kurā erotika pārvēršas bezgaumībā un porno.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu