Kur internetā visdrošāk glabāt fotogrāfijas?

Sakarā ar to, ka 90% manu fotogrāfiju ir datorā, gribētu nodrošināties un vērtīgākās saglabāt kādā drošā vietā internetā. Kopš viens flešiņš nobruka, sāku par to piedomāt. Svarīgi -> lai var ērti ar tām darboties, lai citi neredz... :) Paldies! :)

kokote      Nu ārējā cietā diskā es arī visu glabāju, bet vai nav tā, ja tas nejauši nokrīt vai kaut kā tā- tad arī tur viss kaput? Tāpēc es tā kā dublēju sev nozīmīgas lietas 2 vietnēs.

damn      Cietie diski šajos laikos maksā kapeikas. Taisi 2. rezerves kopijas uz diviem dažādiem diskiem un turi tos divās dažādās vietās :)

Bildes daudz vietas neaizņem, video gan tā vairāk GB vajag.

rihtigais    1 Cik mēs paši mūžigi? : )

Imagine      Bildes internetā? Varbūt centrāltirgū arī savu divriteni atstāt nepieslēgtu?
Saglabā ārējā cietā diskā un turi datorā. Ja nojūk dators, tad izmantosi ārējo HDD un ja otrādi, tad otrādi..

wolands    1 Nu ir jau tā kokote. Tapēc piemin 2 diskus. Jeb turēt uz kompa diska + 1 ārējais. Varbūtība, ka noplīsīs abi reizē - maza.
Bet online backup nav slikti, tik par brīvu vairāk kā 10Gb neesmu redzējis. Dropbox iespringstot var nokļūt līdz 16Gb, bet nu tur kārtīgi jāiespringst. 5Gb par brīvu ir daudziem (Ubuntu One, box, utt). 2Gb ir stipri mazmūsdienās :(
Ja daudz foto būs par maz (pie mūsdienu foto kamerām). Ja maz, tad nav slikts variants. Drusku ir vērts uzmanīties no nepazīstamu jaunu kompāniju piedāvājumiem. Tās var pazust reizē ar visu Tavu rezerves kopiju bez brīdināajuma.
Par drošumu gan es tik stipri neiespringtu, ja vien neesi Holivudas zvaigzne un netaisies glabāk kinky sex ar sevi galvenajā lomā :D Varbūtība, ka kāds uzlauzīs Tavu dzīvokli un nospers ārējo disku ar visām bildēm ir lielāka ;) Neesmu redzējis līdz šim nevienu, kas savu ārējo disku enkriptētu. :(

neko    2 Man domāt glabāt kaut ko vairāk par 10GB online ir baisi neērti. Pat pie mūsdienu interneta ātrumiem kopēt šurp turp tos 10GB aizņem pārāk daudz laika. Ārējais cietais disks un rezerves kopijas visam kas svarīgs - nekas labākas nav izdomāts.

sipenieks      Nekur

av2      maakonnos......nu nezinu. neticu , ka tiessaam vissi, kam nav slinkums, tur var paraknnaaties. Visdrossaak ir iekopeet diskaa(DVD, BR , CD ) . Divos eksemplaaros , just in case. Bet, tad veel vajag ugunsdrosso seifu , kur tos uzglabaat.

Kaligula    4 Kniebeej, vai tie 500 kadri dienaa ir taadi, ko jaasaglabaa meeneshiem un gadiem? Ja jaa, tad buutu inteeresanti uzzinaat, ko tu bildee.
Mana gan pieredze raada, ka sabildeejot kaudzi ar kadriem, glabaashanas veerti ir labi ja katrs piektais, un arii tad veel demokraatiski veerteejot.

MrAction      Pie manis visdroshak! 2021-02-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu